Buffetten

Onze keuken is misschien wel het beste visitekaartje van ons bedrijf. Een eerlijke keuken met vers bereide producten en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij bereiden alles wat uw feest tot een culinair genoegen maakt. Uitgebreide koffietafels, schitterende koude en warme buffetten, specialiteitenbuffetten, zoals Italiaans, beenham, stamppotten,  Frans  of Duits, wat u maar wilt.
Onze mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt.

Viert u uw feest liever in de achtertuin of heeft u een andere locatie in gedachten? D’n Bork brengt de door u gewenste producten graag op locatie. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Uitgebreid koud – warmbuffet


• Huzarensalade met gevulde eitjes en asperges in hamrolletjes
• Spaanse seranoham met galia en canteloupe meloen
• Vleesschotel met rosbief, pijnboompitjes, padano kaas en truffelmayonaise
• Kipfilet, cervelaatworst
• Vers gepocheerde zalm met zalmroosjes
• Gerookte palingfilets
• Nieuwe haring met gesnipperde uitjes
• Krabsalade met verse ananas
• Rucollasalade met zongedroogde tomaatjes en mozzerella
• Heerlijk gemarineerde scampi’s
• Warme beenham
• Sukade lapjes in een heerlijke vleesjus
• Gebakken visrolletjes van Claressefilet omwikkeld met spek in een heerlijke saus
• Aardappelgratin
• Penne regina in roomsaus met spekjes en truffeltapenade
• Diverse rauwkostsalades, stokbrood, kruidenboter en sausje
• Diverse garnering met vers tropisch fruit

Hapjes- saladebuffet


• Diverse Hollandse en Franse kazen
• Mini sandwich met bacon , ei en tomaat
• Mini sandwich met gerookte zalm en rode uiringen
• Gevulde eitjes, asperges in ham rolletjes, osseworst
• Krabsalade, tonijnsalade, eiersalade
• Stukjes nieuwe haring, gerookte paling en makreel
• Gemarineerde gamba’s
• Diverse worst, olijven, peppersweets en tappenades
• Seranoham met meloen
• Kipsaté, runderhaaspuntjes in een ketjapsaus, en beenham
• Conchiglie met gerookte en gebakken zalm en kruidenroomsaus
• Diverse broodsoorten , kruidenboter en garnering van vers fruit

Warme beenham buffet


• 250 gram beenham per persoon, 3 soorten rauwkost, nasi, stokbrood,
• kruidenboter en heerlijke saus.

Italiaans buffet


Koud
• Tomaat-mozzarella salade
• Insalata di riso – Salade van rijst,bonen radicchiosla, spekblokjes, salami en parmezaan schilfers.
• Ganda ham met meloen
• Bief met truffelmayonaise pijnboompitjes en parmezaanse kaas
• Diverse Italiaanse broodsoorten kruidenboter, olijven en tappenades

Warm
• Romige kaassoep met spekjes en gemarineerde tomaat
• Lasagne bolognese
• Spaghetti carbonara
• Ravioli gevuld met zalm in een heerlijke saus met gamba’s

Dessert
• Panna cotta , witte chocolademousse en mango

Beiers buffet


Koud
• Duitse aardappelsalade gegarneerd met gebakken ontbijtspek
• Salade met uitgebakken spekjes, tomaat, komkommer, uitjes en ei
• Witte koolsalade
• Bonensalade met biefstuk

Warm
• Gebakken Beierse braadworst
• Stoofschotel van rund
• Spatzle met varkenshaas en champignon- roomsaus
• Roerbak zuurkool met Bourgondische ham en ananas
• Diverse broodjes
• kruidenboter

Hapjes – amusebuffet


Koud
• Gevulde eitjes
• Kreeftenpaté met groene asperges
• Tartaartje van rauwe tonijn kappertjes,sjalotjes en een sojadressing
• Mini sandwich met gerookte zalm
• Mini american sandwich
• Sorbetje met krabsalade en stukjes peer
• Seranoham met meloen
• Ossehaas met mosterd en anjovis

Warm
• Gemarineerde tomaatjes met een romige soep van Parmezaanse kaas
• Staartstuk met peperroomsaus
• Varkensmedaillons met bospaddenstoelen ravioli
• Gebakken Claresse filet omwikkeld met coburgerham in een kruidige dragonroomsaus
• Scampi´s
• Stokbrood met kruidenboter, olijvenbrood

Winterbuffet


• Hutspot
• Boerenkool
• Zuurkool
• Gekookte krieltjes met rode kool
• Hachee
• Speklapjes
• Gebraden worst
• Rookworst
• Bourgondische ham
• Vleesjus
• Augurken
• Mosterd
• Azijn
• Piccalilly
• Zilveruitjes

Eventueel uit te breiden met erwtensoep, goulashsoep, bruine bonensoep of uiensoep.

Brunchbuffet


Vooraf
• runderbouillon met verse groente en tuinkruiden

Koud
• huzarensalade met gevulde eitjes
• Spaanse seranoham met meloen
• 3 soorten vleesbeleg, rosbief, boeren achterham, kipfilet
• jong belegen kaas , mosterdkaas en brie
• diverse luxe broodsoorten
• gerookte zalm
• ossenworst
• tonijnsalade, eiersalade
• rauwkostsalade

Warm
• roerei met spekjes
• sukadelapjes in een heerlijke jus
• varkensrollade met peper – roomsaus

Dessert
• bavarois van witte chocola en aardbeien

Dranken
• onbeperkt koffie / thee / melk /jus d’orange

Eventuele uitbreiding met:

• kroket
• pasteitje van kipragout
• koffiebroodje
• puddingbroodje
• worstenbroodje
• saucijzenbroodje
• gekookt ei
• kipsaté